Uncategorized

Ramai Terkejut Bila Orang Gila ganggu Persembahan Buskers, Namun Suaranya Macam Buat Semua Tercengang

Kecoh di depan pasaraya sogo apabila seorang gila telah datang dan mengganggu persembahan sekumpulan buskers. Namun dia diberi peluang untuk bernyanyi kerana tidak mahu mengeruhkan keadaan.

Tetapi semua penonton tercengangang dan tidak menyangka mamat ni mempunyai bakat yang sangat luar biasa sehingga mendapat tepukan gemuruh dari mereka yang melihatnya.

Antara komen di youtube

“Andai situasi sebenar terjadi sekalipun ( orang gila ), tetapi dianugerahkan bakat semulajadi yang terbaik…siapa kita nak kata bukan-bukan pada anugerah Allah… awal saya tonton video klip ni… atas bawah saya teliti.. pertama badan sihat walafiat ( hehehe ), kedua rambut yang kemas dan dipotong elok.. ketiga seluar dan baju bersih… apa pun tahniah ucop… pandai berlakon… pandai tarik perhatian… suara yang best..good luck”

“berlakun giler je ni.. tgk.. potongan rambut.. kuku jari tangan dan kaki.. terurus cantik… ni gimik busker…”

“klau nak tau org tu gile ke tak, tngok laa kuku mereka klau cantik bgai bidadari jgn laa dekat dgn mereka undercover itu . hahaha”

“hi gaiz .. actually I’m a indian .. but I’m impressed with this gentleman … he really awesome … and there is no word to describe him … my God always bless him … really damn superb sir … ”

“I was at shook at first hahaha tapi tulah, kalau gila pandai dia potong rambut dia hahaha pelik jugak. Then baru tau hahah terbaek”

“eleee tipu la korang ni….tak gila pon…pura pura jerr la you woooiii kantaouuu penontong…uchop avidity…juara vocal bukan sekadar rupa…phuitt…knal mu uchopp”

“tu uchop vokal bukan sekadar rupa la…bukan orang gila…hahahaha suara dia memang power…tapi ak lebih suka kalau dia bawak lagu ukiran jiwa…memang cair la dan power suara dia…”

“oh… patut la best gila suara dia. rupanya berlakon. komen dlu x sempat tgk habis. ha2…hahaha serius tk nmpak mcm gila hahaha aduhai. gimik dia bole tahan. power ucop sedap gila”

“never use the words “orang gila”..mereka ini sakit.. mental tidak sihat.. seperti org yg mempunyai penyakit kencing manis.. darah tinggi.. dan sbg nya.. perlukan rawatan begitu juga mereka yg ada masalah mental.. perlukan rawatan.. tq”

“power betul suara SB polis ni. moga ad org amik abg ni jadi penyanyi :p patut mcm knl je suara. .ucop rupanya. .hahaha. x gila buat2 gila.. gila betul kang baru tau.. mne de org gila pandai nyanyi.. gila betul la korang ni.. hahahaha”

Lihat Video di Bawah ini:

Dia Punya Suara, Fuhh Mantap Kalah Artis. Mulanya 2-3 Orang je tonton, Sekali Ramai Berlari ke Luar nak Tengok Gerangan

Kecoh Orang Gila ganggu Persembahan Buskers, Namun Suaranya Macam Buat Semua Tercengang!

Antara Komen di Youtbe

“actually malaysia ni banyak yang talented in music. Boleh tahan!!!keep its up..klau salahpun bukan bahasa kita…kita boleh..yeah³… caiyok²… semoga terus maju dalam berkarya akak zila…”
“Jauh kan la sifat dengki dan iri hati..tu hal dia pribadi ya..napa pula kau rang sibuk kain tepi tetangga. zila memang best…tapi apa sal itu banglak ikut masukkk sohaiii”

“aku selalu tengok dia malam sabtu n ahad kat jalan bb, memang dia ni peramah dan periang, rindu ngan gaya dia yg smart… bole jadi artis la die…cuma nasib je memyebelahi.. papeun, tahniah dah memghiburkan kita org….))”

sy org pkistan nie lngsng tak pham ape dye nyanyi.. umpama mcm bdak kecik bru blaja ckp… ape2 pown gub try.. sy syorkan nyanyi je lagu melayu awk… lbh baek…”

“suara dah oke . muka cantek . ada bakat . tapi tak da otak . apasal pakai baju nampak bentuk buah dada ? pakai tdung lagi ? rusakkk .. rusakkk . rusakk pemandangann ..”

“Awesome….. very very good choice of songs for you Baby ,……Superb , lost words for your try on this Indian Love song…..Cheers for you and your team doing a very good job , keep it up….. hatttts offf to you beautiful….. lots of love from India .”

“yang aku tahu dosa orang mengata, mengumpat lebih hina dari dosa makan babi.. kau orang tahu dosa makanbabi hanya sebesar hama je.. dosa mengata, mengumpat , ni terlalu besar.. sebelum kita nak tegur ke, nak mengata , dekat orang kita kena cermin diri kita dulu…”

“kecam2..lps ni xyh nyanyi lgu luar negara nt kna kcam nynyi lgu mlayu silkn boikot lgu hndi,tamil,ompteh,cina,indon hahaha mlyu2!kcam no 1 d dunia”

“It’s OK to try tp bila Kita nyanyi lagu bahasa lain ambik sedikit masa kaji sebutan Dan makna Supaya tidak memalukan diri Dan juga merosakkan bahasa org, be professional, keep it up”

JOM Tonton videonya di Bawah:

 

Join The Discussion